Nyköpingshelg finslipning inför 10-mila

Ol-säsongen närmar sig med stormsteg fast inte snön har smält undan. 23-25 mars är helgen då Täby OK’s löpare samt övriga orienteringsentusiaster kan träna, tävla och finslipa formen i Sörmlandsskogarna inför säsongen och 10-mila. Täby OK har bokat gemensamt boende på vandrarhem där vi bor mellan tävlingarna och har teknikträning/bangenomgångar/etc för att slipa tekniken samt hänga, umgås och laga mat tillsammans, lite som ett miniläger.

 

Fredagen den 23 Mars är det nattävling, Nyköpingsnatten.

Lördagen den 24 Nyköpingsorienteringen som är långdistans samt tanken är att ha teknik eller träningspass på eftermiddagen.

Söndag 25 Måsenstafetten.

Anmälan till de individuella tävlingarna gör var och en själv i Eventor. Man anmäler intresse till Måsenstafetten i Eventor under Klubben/Klubbaktiviteter Måsenstafetten 25 mars. UK tar ut lagen till stafetten.

 

Boende är på vandrarhem där vi fått tillgång till många fler bäddar, nu totalt 46st, först till kvarn gäller. Behövs det får övriga sova på medhavd luftmadrass/liggunderlag.

Transport till Sörmland sköter var och en själv genom samåkning. Behöver någon skjuts anmäl det i Eventor under Klubben/Klubbativiter eller kontakta ledarna.

Vi har med gemensam mat, frukost fredag och lördag samt för middag lördag. Alla hjälps åt att laga, duka och diska. Lunch ordnar var och en själva på lördag och söndag. Man anmäler allergier eller specialkost i anmälan.

Boka boende och anmäl special mat samt behov av skjuts i Eventor under klubben/klubbaktiviteter Nyköpingshelg- Måsen: Tävling+tränings inför 10-mila.

 

Kostnader:

175kr/natt i säng med egna medhavda sängkläder.

(om det behövs 100kr/natt för egen medhavd luftmadrass/liggunderlag och sovsäck/etc.)

Den gemensamma matkostnaden delas på alla övernattande.

Sent återbud kan behöva debiteras med 100kr.

 

Vid frågor och funderingar kontakta ledarna

Aktivitetsledare, Magnus Embretsen

Teknikträningsledare, Johan Lindqvist

 

OLK påminner,

Orientering är självvald väg i okänd mark, tankens skärpa vid kroppslig möda, snabba beslut under spännande tävling.

 Orientering bjuder dådfylld kamp mot goda kamrater, ensam strid mot markernas hinder, vilsam växlan mot vardagens ävlan.

 Orientering skapar ett gladlynt och frimodigt släkte, en härdad stam med längtan till äventyr och dust, kärlek till naturen – källan för livslust och levnadskraft.”