Närkehelg

Tävlingsresa till Närkekvartetten 10–13 maj 2018

 

Under Kristi Himmelsfärdshelgen arrangeras orienteringstävlingar i utmanande och krävande terräng i vackra Kilsbergen. Det är delvis samma områden som användes under SM 2017. Tävlingarna sker på två olika arenor, Getingedalen respektive Klunkhyttan, med långdistans torsdag och lördag, och medeldistans fredag och söndag. Se fullständig inbjudan i Eventor (https://eventor.orientering.se/Events/Show/18463).

 

Täby OK har hyrt Vretens kurs- och lägergård norr om Nora, väster om Lindesberg (se http://vreten.org/), ca en timme från tävlingsarenorna. Där finns 42 bäddar fördelade på olika rumsstorlekar. Eventuellt finns möjlighet för ytterligare att övernatta på hårt underlag.

 

Avsikten är att genomföra en klubbtävlingsresa med flera gemensamma aktiviteter som bangenomgångar, tävlingar, bad, korvgrillning och annan matlagning. Frukost lagar vi tillsammans, liksom middagarna. För luncher förlitar vi oss på tävlingsarenorna.

 

Du tar med egna sängkläder (lakan, örngott). Därutöver gott humör!

 

Kostnad? För tre övernattningar (i säng), tre frukostar och tre middagar går det på 550 kr/person. Från den 22 april är anmälan bindande. Ett avhopp efter detta datum debiteras med 250 kr ifall platsen inte kan fyllas av någon annan. Blir det övertecknat gör vi en reservlista.

 

Vi far på torsdag morgon direkt till tävlingsarenan Getingedalen (första start denna dag kl 13:00, annars 10:00). Vi försöker samåka i så stor utsträckning som möjligt. Tid och plats för avresa meddelas senare. Efter söndagens tävling är det återfärd mot Täby. Den sammanlagda körsträckan beräknas till 70 mil. Du som åker med någon annan betalar således själv enligt klubbens policy 350 kr direkt till föraren.

 

Frågor eller funderingar?

Projektledare Per Iko, per.iko@outlook.com, 070-549 10 76

OL-kommittén Mats Herbert, mats_herbert@hotmail.com, 0733-50 33 66

 

Anmäl Dig till tävlingsresan på https://eventor.orientering.se/Activities/Show/7652. Först till kvarn …

Glöm sen inte att också anmäla Dig till själva tävlingarna! Ordinarie anmälningstopp 4 maj.